Covid-19 Update

veelgestelde vragen

Sinds september 2021 kunnen events en handelsbeurzen terug georganiseerd worden. Maar als uitbater van eventlocaties, nemen wij de huidige situatie met betrekking tot COVID-19 zeer ernstig. De gezondheid en het welzijn van uw exposanten, bezoekers en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Dat was reeds zo gedurende de volledige periode van de pandemie en dit is ook nu meer dan ooit het geval.

Wij kunnen dan ook verzekeren dat evenementen in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. In lijn met de laatste beslissingen van de regering sommen wij de belangrijkste veiligheidsmaatregelen even op:

  • Toegang tot indoor evenementen zal enkel mogelijk zijn op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) gecombineerd met de controle van de identiteitskaart. Vraag zeker naar onze mogelijkheden tot het voorzien van CST-scanners!
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht op de beurs
  • Het respecteren van de anderhalve meter afstand waar nodig
  • Wij voorzien voldoende ventilatie in combinatie met de permanente monitoring van de CO2-waarden via onze tientallen CO2-meters op onze locaties
  • Aan alle toegangen zal desinfecterende handgels voorzien worden
  • Een on-site Covid-19 testcentrum kan opgezet worden indien nodig

Het is altijd goed om de laatste stand van zaken te bekijken via deze link.

De gezondheid van onze medewerkers, bezoekers, exposanten, organisatoren en alle andere partijen die betrokken zijn bij de organisatie van een beurs en/of evenement is voor ons primordiaal.

Om het belang hiervan te onderlijnen hebben wij een partnership afgesloten met het bedrijf SGS, dit is een bedrijf dat internationaal gerenommeerd is inzake veiligheid en de controle erop. Concreet houdt dit partnership in dat er een geregeld een audit zal gebeuren van onze eventlocaties om een perfecte opvolging van onze veiligheids- en hygiëne protocols te garanderen.

Naast dit partnership, hebben wij ook hard gewerkt aan tal van andere veiligheidsmaatregelen voor onze beurzen, events en al onze Easyfairs locaties. De uitkomst hiervan, vindt u in het schema hieronder.

Ventilatie heeft dan ook weer aan belang gewonnen. Al onze eventlocaties werden uitgerust met CO-2 meetsystemen die permanent de luchtkwaliteit monitoren. In functie van het CO2-gehalte in onze ruimten treden diverse actieplannen in werking.

Vond je het antwoord op je vraag nog niet terug, contacteer ons dan via sales@easyfairs.com, en we bezorgen je zo snel als mogelijk een passend antwoord.

The event industry has been hit hard. But we will rise. Because that’s what we do. #staystrong

Easy venue, safe venue Nekkerhal

Ons engagement voor uw veiligheid

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Onze events en eventlocaties stellen alles in het werk om de properste en veiligste plek te creëren om mekaar te ontmoeten en zaken te doen.
Uw gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Reiniging en hygiëne

Desinfectie

Tijdens onze events zullen alle oppervlaktes gereinigd worden met een type ontsmettingsmiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen heel regelmatig gedesinfecteerd worden. Electrostatische sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Hand hygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op events en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet uw handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn ook beschikbaar.

Food & drinks

U kan nog steeds eten en drinken kopen in onze hal en tijdens events. Onze cateraars zullen alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die hun vanuit de overheid worden opgelegd. Wij vragen u vriendelijk om voor het eten uw handen te wassen en te desinfecteren.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in Nekkerhal – Brussels North.

Persoonlijke bescherming en detectie

Mondmaskers verplicht

Bezoekers, exposanten en organisatoren moeten een mondmasker dragen op handelsbeurzen en salons (ook tijdens op- en afbouw). Wij raden u aan om steeds uw eigen exemplaar mee te nemen.

Plexiglas schermen

Er zullen plexiglas schermen voorzien worden bij registratie desks, infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens de events.

Fysieke afstand

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hal monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Social distancing

Wij vragen u om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Verplichte registratie

Koop uw ticket steeds vooraf online want verkoop aan de kassa is niet langer meer mogelijk. U kan uw ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op uw smartphone. Uw barcode zal gescand worden aan één van de (touchless) scanning balies.

Eenrichtingsverkeer

Eenrichtingsverkeer in de gangen zal helpen om uw bezoek veilig en aangenaam te maken. Bezoekers zullen elkaar minder kruisen en zo kan u makkelijk anderhalve meter afstand bewaren.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij u de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Maximum capaciteit bij zittend event

Tijdens zittende events zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen bewaard worden. Dit betekent dat de capaciteit beperkt wordt, dus kom op tijd. Ga niet zitten op een stoel waar duidelijk op vermeld staat dat hij niet kan gebruikt worden.

Voelt u zicht ziek, blijf thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Bedankt!

Wij danken u om deze regels te respecteren.
Hou het veilig en tot binnenkort op een van onze events.

Bleef jouw vraag onbeantwoord?

Neem hieronder contact op en we helpen je snel verder

+32 (0)15 551 001

Scroll naar top