Covid-19 Update

veelgestelde vragen

Na het overlegcomité van vrijdag 4 maart zijn wij verheugd u te kunnen meedelen dat zowat alle veiligheidsmaatregelen met betrekking tot beurzen zijn opgeheven. Het Covid Safe Ticket (CST) verdwijnt en het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht.

De gezondheid en het welzijn van exposanten, bezoekers en medewerkers blijft echter onze hoogste prioriteit. Hiervoor nemen wij nog steeds de nodige voorzorgen:

  • Er is voldoende ventilatie in combinatie met de permanente monitoring van de CO2-waarden via onze tientallen CO2-meters op onze locaties
  • Aan alle toegangen is desinfecterende handgel voorzien.
Het is altijd goed om de laatste stand van zaken te bekijken via deze link.

De gezondheid van onze medewerkers, bezoekers, exposanten, organisatoren en alle andere partijen die betrokken zijn bij de organisatie van een beurs en/of evenement is voor ons primordiaal.

Om het belang hiervan te onderlijnen hebben wij een partnership afgesloten met het bedrijf SGS, dit is een bedrijf dat internationaal gerenommeerd is inzake veiligheid en de controle erop. Concreet houdt dit partnership in dat er een geregeld een audit zal gebeuren van onze eventlocaties om een perfecte opvolging van onze veiligheids- en hygiëne protocols te garanderen.

Naast dit partnership, hebben wij ook hard gewerkt aan tal van andere veiligheidsmaatregelen voor onze beurzen, events en al onze Easyfairs locaties. De uitkomst hiervan, vindt u in het schema hieronder.

Ventilatie heeft dan ook weer aan belang gewonnen. Al onze eventlocaties werden uitgerust met CO-2 meetsystemen die permanent de luchtkwaliteit monitoren. In functie van het CO2-gehalte in onze ruimten treden diverse actieplannen in werking.

Vond je het antwoord op je vraag nog niet terug, contacteer ons dan via sales@easyfairs.com, en we bezorgen je zo snel als mogelijk een passend antwoord.

The event industry has been hit hard. But we will rise. Because that’s what we do. #staystrong

Easy venue, safe venue Nekkerhal

Ons engagement voor uw veiligheid

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We hebben nieuwe richtlijnen en regels opgesteld om van onze events en locaties de meest hygiënische en veiligste plaatsen te maken om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Van alle aanwezigen, inclusief bezoekers, exposanten, partners en personeel, wordt verwacht dat zij zich houden aan ons gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Dit gezondheids- en veiligheidsprotocol werd opgesteld in samenwerking met SGS en is bedoeld om zowel uw veiligheid als uw gemoedsrust te garanderen tijdens uw bezoek.

Reiniging en hygiëne

Hand hygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op events en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet uw handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn ook beschikbaar.

Food & drinks

U kan nog steeds eten en drinken kopen in onze hallen en op onze events. Voor uw veiligheid werken wij samen met cateraars die nauwgezet de veiligheidsmaatregelen uit het Horeca Covid-19 protocol volgen. We vragen u vriendelijk om gebruik te maken van de desinfecterende handgels op de cateringstanden voor u gaat eten en drinken.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in Nekkerhal – Brussels North.

Partnership SGS

Easyfairs heeft een partnership afgesloten met het bedrijf SGS, een internationaal gerenommeerd bedrijf inzake veiligheid en de controle erop. Concreet houdt dit partnership in dat er geregeld een audit zal gebeuren van onze eventlocaties en beurzen om een perfecte opvolging van onze veiligheids- en hygiëne protocols te garanderen.

Persoonlijke bescherming en detectie

Mondmaskers verplicht

Bezoekers, exposanten en organisatoren moeten een mondmasker dragen op handelsbeurzen en salons (ook tijdens op- en afbouw). Wij raden u aan om steeds uw eigen exemplaar mee te nemen.

Plexiglas schermen

Er zijn plexiglas schermen beschikbaar voor registratie desks, infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens de events.

Fysieke afstand

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hal monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Social distancing

Wij vragen u om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Verplichte registratie

Voor bepaalde events is het verplicht om uw ticket steeds vooraf online te kopen. U kan uw ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op uw smartphone. Uw barcode zal gescand worden aan één van de (touchless) scanning balies. Controleer de website van het event dat u wil bezoeken.

Voelt u zich ziek, blijf thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Bedankt!

Wij danken u om deze regels te respecteren.
Hou het veilig en tot binnenkort op een van onze events.

Bleef jouw vraag onbeantwoord?

Neem hieronder contact op en we helpen je snel verder

+32 (0)15 551 001

Scroll naar top