Bezoek Nekkerhal

Je geraakt er zo

Nekkerhal – Brussels North is heel gemakkelijk te bereiken en bevindt zich op slechts 2 km van het centrum van Mechelen.

Mechelen is de stad van de Maneblussers, van Gouden Carolus, het awardwinnende bier al eeuwen daar gebrouwen, beiaardconcerten en het Ros Beiaard, één van de vier beschermde gebouwen op de UNESCO lijst.

Tram of bus?

Vanaf station Mechelen

Tram of bus?

Neem bus 2 en tot de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1 km (15 min) wandelen tot aan de Nekkerhal. Of neem bus 1 nemen en stap af aan de halte Weidestraat. Van daar is het ook nog een kilometer wandelen tot aan de Nekkerhal.
Reistijden van De Lijn

Met de fiets

Gemakkelijk en gezond

Met de fiets

De Nekkerhal is vlot bereikbaar per fiets. Voorbij station Mechelen, kan je veilig fietsen langs een breed fietspad op de N15.
spring op je fiets

Met de wagen

Vlot bereikbaar

Met de wagen

Neem de afrit Mechelen-Noord (E19 Brussel-Antwerpen) en volg 'Centrum' en 'Heist op den Berg'. Volg "Nekker" op de verkeersborden en neem vervolgens voorbij station Mechelen Nekkerspoel de N15.

Betalend parkeren

Ruime parkeermogelijkheden

Betalend parkeren

Nekkerhal beschikt over eigen een parking die plaats biedt aan ongeveer 1.500 wagens. Op omliggende parkings is er plaats voor 750 wagens.
Scroll naar top