Kunnen we je helpen?

veelgestelde vragen

Over 

Nekkerhal – Brussels North is in handen van Easyfairs. In 2018 onderneming van het jaar in het franstalige landsgedeelte. Het organiseert in 14 landen events en beurzen. Het telt 200 eigen events en 8 eigen venues – waarvan 4 in België.
In ons land alleen host het meer dan 400 events in Antwerp Expo, Flanders Expo, Namur Expo en Nekkerhal – Brussels North.

Sowieso variëren openingsuren van event tot event. Maar als je iemand van Nekkerhal – Brussels North wil spreken, bel je best tussen 9u en 17u. Of je springt gewoon eens binnen.

We hebben een duurzaam beleid, ja. In onze hal en op de parking hangen er energiezuinige led-lampen. In september 2019 hebben we bovendien een containerpark aangelegd op de Nekkerhal site. Hierop staan de volgende containers: papier/karton, glas, pmd & restafval. We willen hierdoor onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen. Elke standhouder krijgt papiermanden om al het gebruikte papier te recycleren. Elektrische wagens kunnen opgeladen worden aan ons laadpunt én we geven zo’n 80.000 bijen een thuis in onze bijenkasten.

Bereikbaarheid

Verplaats je snel naar Nekkerhal Brussels North met de stadsfietsen van Mechelen. Handig en snel!

Neem bus 2 tot de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1km (15 min) wandelen tot aan de Nekkerhal. Of neem bus 1 en stap af aan de halte Weidestraat. Van daar is het ook nog een kilometer wandelen tot aan de Nekkerhal.
Nekkerhal is bovendien op wandelafstand van het treinstation ‘Nekkerspoel’.

Neem de afrit Mechelen-Noord (E19 Brussel – Antwerpen) en volg ‘Centrum’ en ‘Heist op den Berg’. Volg ‘Nekker’ op de verkeersborden en neem vervolgens voorbij station Mechelen Nekkerspoel de N15.

Je kan betalend parkeren op de bezoekersparking van Nekkerhal Brussels North. We beschikken over een eigen parking die plaats biedt aan ongeveer 1.500 wagens. 

Aan beide ingangen van Nekkerhal Brussels North zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Ruimte huren

Ben je particulier en je organiseert een publiek event? In Nekkerhal Brussels North kan je al een ruimte huren voor een evenement vanaf 250 personen.
Organiseer je een meeting? Dan ben je al welkom vanaf 300 personen in onze venue.
Ook trouw- of privéfeesten zijn mogelijk in onze ruimtes.

We verhuren al ruimte vanaf 250 personen. Kortom de perfecte locatie voor elk evenement, van een vergadering tot een grote beurs. In Nekkerhal Brussels North vind je altijd de gepaste ruimte.

Vul het formulier in op onze contactpagina of bel ons op het (gratis) nummer +32 (0)800 112 58.

Je kan rekenen op een team van toegewijde mensen. Jij staat centraal, maatwerk is de aanpak. Je krijgt een toegewijd contactpersoon die je project van A tot Z opvolgt.
Zo geniet je van een vlotte procedure, perfecte begeleiding en stressvrije organisatie.

Andere 

Over het algemeen zijn dieren niet welkom in Nekkerhal Brussels North, al hangt dit af van het evenement dat op dat ogenblik doorgaat. Om zeker te zijn of je huisdier welkom is, check je best even de website van de beurs of het event in kwestie.
We tolereren altijd assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting).

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden. Roken is enkel buiten toegelaten.

Onze hal en alle sanitaire voorzieningen in de hal zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart.

Vraag ernaar aan de infobalie.

Ben je iets verloren en ben je nog in Nekkerhal Brussels North? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs of evenement. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 (0)15 551 001.

Ja. Maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Nekkerhal Brussels North’.

Een andere vraag?

+32 (0)15 551 001

Scroll naar top