Berichtgeving Coronavirus – Evenementen gaan door

Als Nekkerhal leven wij mee met iedereen die direct of indirect getroffen is door de huidige COVID-19 uitbraak.

De beurs- en event sector biedt mensen en industrieën een platform om elkaar te ontmoeten, zaken te doen en samen te werken. Deze bijeenkomsten zijn des te belangrijker in tijden van crisis en onzekerheid. Het is onze plicht om mensen de kans te geven om mekaar te blijven ontmoeten.

Vooral kleine en middelgrote bedrijven in alle bedrijfstakken zijn afhankelijk van beurzen. En net zoals alle andere events, ondersteunen ze ook de economie wereldwijd.

Wij stellen dan ook alles in het werk om deze economisch belangrijke ontmoetingen te laten doorgaan. Uiteraard is de gezondheid van onze organisatoren en hun bezoekers prioritair voor ons en vertrouwen wij op het deskundig advies van wereldgezondheidsdsorganisaties zoals de WHO maar ook op het advies van nationale, regionale en lokale gezondheidsoverheden. Wij volgen hun aanbevelingen op de voet.

Als eventlocatie ondersteunen wij onze organisatoren en hun bezoekers waar mogelijk en stellen wij ons flexibel op om deze uitdagende situatie samen het hoofd te bieden.

Scroll naar top