België verbiedt alle massa-evenementen tot en met augustus

*UPDATE*

Zoals verwacht heeft de Nationale Veiligheidsraad op woensdagavond 15 april ook een beslissing genomen over de evenementen die de komende maanden zouden plaatsvinden. En helaas mogen er tot en met 31 augustus geen massa-evenementen plaatsvinden. Daarom zijn wij en de organisatoren genoodzaakt om heel wat beurzen en events te schrappen en/of te verplaatsen.

  • Ben jij bezoeker en heb je vragen over jouw tickets?
    Gelieve contact op te nemen met de desbetreffende organisator.

Houd alvast onze facebookpagina & kalender in de gaten voor verdere updates.

———————————————————————————————————

Na afloop van de Nationale Veiligheidsraad worden alle (culturele) evenementen geschrapt tot en met 3 april.

Als venue doen wij ons uiterste best om dit alles in goeie banen te leiden en bekijken we met alle getroffen organisatoren om hun events te verplaatsen naar een latere datum (indien mogelijk).

———————————————————————————————————

Gisteren besliste gouverneur Cathy Berx dat alle indoor evenementen met meer dan 1.000 toeschouwers verboden zijn tot het einde van de maand. Bijgevolg treffen wij de nodige maatregelen en zullen alle beurzen en events die (binnen) zouden plaatsvinden in Nekkerhal deze maand niet meer kunnen doorgaan – met uitzondering van de evenementen die zich aan de richtlijnen van de overheden houden.

Wij doen er alles aan om samen met de organisatoren alle getroffen events te verplaatsen naar alternatieve data, maar kunnen dit voorlopig niet garanderen. Onze teams houden de organisatoren en hun bezoekers alvast zo goed mogelijk op de hoogte. We delen hier alle updates over eventuele volgende maatregelen.

Bedankt voor uw begrip.

Scroll naar top